EL NOSTRE CENTRE

El CEIP GASPAROT és un col·legi públic situat a l’Avinguda Marina Baixa, a la Vila Joiosa. Es posa en funcionament el curs 2007-2008 de forma provisional a l’espera de la construcció del nostre centre definitiu.

Actualment, compta amb 5 unitats d’Educació Infantil i 11 unitats d’Educació Primària, a més de les instal·lacions següents: aula d’informàtica, aula de música, biblioteca, patis de jocs, menjador, etc.

Els objectius prioritaris que ens proposem són, entre altres, fomentar una bona convivència i l’adquisició de coneixements i valors, donant també gran importància a la incorporació de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), al foment de l’hàbit lector i a l’ensenyament integrat de les llengües.

A més, volem potenciar una bona comunicació entre pares i mestres per a afavorir el desenvolupament integral del nostre alumnat.

En definitiva, volem brindar als nostres alumnes una educació de qualitat on la responsabilitat, el respecte, la llibertat i la preparació siguen l’instrument de construcció del seu futur.

Si voleu fer una visita virtual entra en aquest enllaç i clica en cada una de les imatges per veure vídeos o informació.

🌐  VISITA VIRTUAL

Si quereis hacer una visita virtual entra en este enlace y clica en cada una de las fotos para ver vídeos o información.

🌐 VISITA VIRTUAL

 

 PATIS

 AULA D’INFORMÀTICA

 MENJADOR

BIBLIOTECA