Nou canal de difusió CEIP GASPAROT en telegram

Aquest any des del CEIP Gasparot hem creat un nou canal de difusió perquè sempre estigues informat i informada de tot el que passa a l’escola.

Ací trobareu informació rellevant i útil per a les mares i pares, alumnes, mestres i tots els agents de la comunitat educativa: resolucions del DOGV, ordres, notificacions educatives de la GVA i/o del CEIP Gasparot… i altres qüestions relatives al funcionament diari del col·legi.

Uniu-vos a través de telegram!!

https://t.me/joinchat/AAAAAEnPdG2cSsXQJWNhAA

 

Este año desde el CEIP Gasparot hemos creado un nuevo canal de difusión para que no te pierdas ninguna de las novedades del cole.

Aquí encontraréis información relevante y útil para las madres y padres, alumnos y alumnas, maestros y maestras y todos los agentes de la comunidad educativa: resoluciones del DOGV, órdenes, notificaciones educativas de la GVA y/o del CEIP Gasparot… y otras cuestiones relativas al funcionamiento diario del colegio.

¡¡Uníos a través de telegram!!

https://t.me/joinchat/AAAAAEnPdG2cSsXQJWNhAA