Festival fi de curs: la mar, un lloc divertit.

Dimecres 19 de juny a les 18.30 hores realitzarem el tradicional festival de fi de curs, aquest any dedicat a la mar i amb el títol «La mar: un lloc divertit!».

Per al festival  a cada família disposarà d’1 invitació amb el dibuix guanyador del concurs del col·le, que ha sigut Natalia de 5é B, des d’ací li donem l’enhorabona!

A més cada família disposarà de dues entrades, excepte les famílies dels graduats, infantil 5 anys i sisé, que tindran 4 entrades.

Finalment, hem facilitat una fulla informativa amb els diferents detalls que és important conéixer.

(Tot açò, en cas de germans al centre, se li entregarà al germà major, excepte als germans en 5 anys infantil que se’ls donarà a aquests per ser graduats)

Moltes gràcies per tot i que comence l’espectacle! 📢🎬

 

 

El próximo miércoles 19 de junio a las 18:30 horas realizaremos el tradicional festival de fin de curso, este año dedicado al mar y con el título «La mar: un lloc divertit!».

Para el festival cada familia dispondrá de 1 invitación con el dibujo ganador del concurso del cole, que ha sido Natalia de 5º B, desde aquí le damos la ¡enhorabuena!

Además cada familia dispondrá de dos entradas, excepto las familias de los graduados, infantil 5 años y sexto, que tendrán 4 entradas.

Por último, hemos facilitado una hoja informativa con los diferentes detalles que es importante conocer.

(Todo esto, en caso de herman@s en el centro, se le entregará al herman@ mayor, excepto a los herman@s de 5 años infantil que se les dará a ell@s por ser graduados).

 

¡Muchas gracias por todo y que empiece el espectáculo! 📢🎬