Del 3 al 9 de juny boicot al plàstic.

El CEIP Gasparot ens unim al «boicot al plàstic» que es realitzarà la setmana vinent (del 3 al 9 de juny). És una iniciativa per boicotejar els aliments envasats amb plàstic, donat que es tracta d’un problema mediambiental greu que cal combatre.

La proposta, prèvia la conscienciació des del centre, els xiquets i les xiquetes porten els esmorzars dins de tuppers, sense utilitzar bosses de plàstic, paper film o d’alumini.

Encara que la duració del «boicot» siga d’una setmana, la intenció és continuar amb les mateixes mesures i que aquestes es consoliden durant tot el curs escolar.

La cura del món està a les nostres mans, per això, vos preguem la màxima col·laboració i feu el possible per a que aquesta conscienciació continue amb productes quotidians de casa.

Vos deixem varios enllaços de quin és la realitat🤔🤒

https://www.youtube.com/watch?v=kOYJSzpfipU

https://www.youtube.com/watch?v=WkWs2ljF904

Moltes gràcies! #perunmonsostenible

 

En el CEIP Gasparot nos unimos al «boicot al plástico» que se realizará la próxima semana (del 3 al 9 de junio). Se trata de una iniciativa para boicotear los alimentos envasados en plástico puesto que se trata de un problema medioambiental grave que debemos combatir.

La propuesta es, que previa concienciación desde el centro, los niños y niñas lleven sus almuerzos en tuppers, sin utilizar bolsas de plástico, papel film o de aluminio.

Aunque la duración del «boicot» sea de una semana, la intención es que esta costumbre persista y se consolide a lo largo del curso escolar.

El cuidado del medio ambiente está en nuestras manos. Por este motivo, agradecemos vuestra colaboración y deseamos que esto se extienda como costumbre en nuestras casas.

Os dejamos algunos enlaces sobre la realidad del problema 🤔🤒

 

https://www.youtube.com/watch?v=kOYJSzpfipU

https://www.youtube.com/watch?v=WkWs2ljF904

 

¡Muchas gracias! #PorUnMundoSostenible