Campanya de reciclatge Berto Zampapilas

Al CEIP Gasparot estem participant en un programa/concurs de sensibilització ambiental per a la recollida de piles en centres educatius que es diu Berto Zampapilas.

L’objectiu d’aquesta campanya es la recollida del major nombre possible de piles i, per això, animem a les famílies a portar al centre les piles usades que tingueu per casa.  Les piles que es poden aportar són de tot tipus: botó, cilíndriques, rectangulars… així com els acumuladors recarregables que es troben en telèfons, càmeres digitals, mp3, etc.

El plaç de recollida de piles es entre el 3 i el 9 de maig. El centre que més unitats arreplegue obtindrà un premi de 2.500€ en material escolar o esportiu.

Ens ajudeu a aconseguir-ho?

Al CEIP Gasparot estamos participando en un programa/concurso de sensibilización ambiental para la recogida de pilas en centros educativos llamado Berto Zampapilas.

El objetivo de esta campaña es la recogida del mayor número posible de pilas y, por eso, animamos a las familias a traer al centro las pilas usadas que tengan por casa. Las pilas que se pueden traer son de todo tipo:  botón, cilíndricas, petacas, rectangulares,… así como los acumuladores recargables que se encuentran en teléfonos, cámaras digitales, mp3, etc.

El plazo de recogida de pilas es entre el 3 y el 9 de mayo. El centro que más unidades consiga recoger obtendrá un premio de 2.500€ en material escolar o deportivo.

¿Nos ayudáis a conseguirlo?