Al Gasparot gaudim amb els escacs

Aquest curs hem iniciat al Gasparot un nou projecte educatiu, es tracta d’un projecte d’escacs implantat a tot el centre, no només a l’espai d’escacs de l’hora del pati.

El projecte pretén que els/les alumnes s’afavorisquen dels avantatges que té l’aprenentatge d’escacs a les escoles, com és la millora en matemàtiques i comprensió lectora, afavorix el desenvolupament de la inteligència i desenvolupa la capacitat per a prendre decisions i saber perdre, analitzant el perquè.

Un projecte que iniciem amb il.lusió i que els/les nostres alumnes segur que gaudiràn.

Més informació.

Este curso hemos iniciado en el Gasparot un nuevo proyecto educativo, se trata de un proyecto de ajedrez implantado en el centro, no sólo en la zona de ajedrez de la hora del patio.

El proyecto pretende de l@s alumn@s se beneficien de las ventajas que tiene el aprendizaje de ajedrez en los colegios, como puede ser la mejora en matemáticas y en comprensión lectora, favorece el desarrollo de la inteligencia y desarrolla la capacidad para tomar decisiones y saber perder, analizando el por qué.

Un proyecto que iniciamos con ilusión y que nuestr@s alumn@s seguro que disfrutarán.

Más información.