Legionari romà al CEIP Gasparot

festum-alonis-ceip-gasparotLa setmana passada ens va visitar Sexto, un legionari romà de Vilamuseu.

Ens ha explicat que necessita organitzar una gran legió i ha vingut al CEIP GASPAROT per reclutar legionaris.

Ens ha fet passar diferents proves físiques i de salut, i per finalitzar Sexto i Rosa (Vilamuseu) ens han informat de les activitats que es realitzaran el proper 22 i 23 d’abril, en la VI Festum Alonis, que enguany serà a les Puntes del Moro i de les activitats prèvies que organitza Vilamuseu per fabricar la nostra pròpia gladius (espasa) i el nostre escutum (escut).

Ací et facilitem els enllaços:

VI FESTUM ALONIS 

VILA KIDS

 

La semana pasada nos visitó Sexto, un legionario romano de Vilamuseu.

Nos explicó que necesitan organizar una gran legión y ha venido al CEIP GASPAROT para reclutar legionarios.

Nos ha hecho diferentes pruebas físicas y de salud, y para finalizar Sexto y Rosa (Vilamuseu) nos han informado de las actividades que se realizarán el próximo 22 y 23 de abril, en la VI Festum Alonis, que este año será en la playa de Les Puntes del Moro y de las actividades previas que organiza Vilamuseu para fabricar su propia gladius (espada) y nuestro escutum (escudo).

Aquí te dejamos los enlaces con la información:

VI FESTUM ALONIS 

VILA KIDS