Representacions d’ambaixades del nostres alumnes

concurs-ambaixadors-ceip-gasparot-villajoyosa

Al llarg de la propera setmana els alumnes del CEIPGasparot, es convertiran en ambaixadors per un dia!

Nervis i por escènic de quedar-se en blanc són els temors més habituals dels nostres petits ambaixadors però de segur que quan entren a escena faran una representació genial.

Molts d’ells viuen les festes de Moros i Cristians amb il.lusió i coneixen la història de la nostra ciutat des de ben menuts, per això, poder participar al concurs d’ambaixadors és per a ells una gran aventura.

Les representacions tindran lloc a la Llar del pensionista. A continuació pots veure el cronograma de les mateixes. T’esperem!!

 

A lo largo de la próxima semana l@s alumn@s del CEIP Gasparot ¡se convertirán en embajadores por un día!

Nervios y miedo a quedarse en balnco son los temores más ahbituales de nuestros pequeñ@s embajadores pero seguro que en cuánto entren en escena harán una representación genial.

Muchos de ell@s viven las fiestas de Moros y Cristianos con ilusión y conocen la historia de nuestra ciudad desde bien pequeñ@s; por eso, poder participar en el concurso de embajadores es para ell@s una gran aventura.

Las representaciones tendrán lugar en la Llar del pensionista. A continuación puedes ver el cronograma de las mismas. ¡Te esperamos!