Semana de la movilidad Mundial por el Clima en el CEIP Gasparot

¡Queridas familias!

Informaros que esta semana es “Semana de la movilidad Mundial por el Clima”.

Por la importancia del tema, en el CEIP Gasparot vamos a participar en esta movilización realizando diferentes actividades de aula y de centro. Por ello, os pedimos vuestra colaboración para el próximo VIERNES 27 que todos y todas los alumnos venga con camiseta VERDE.

Además aprovechamos para informaros que el viernes 27 de septiembre habrá una manifestación en Alicante:

Manifestación Global por el Clima

27 SEP a las 19:00 horas.

Plaça de la Muntanyeta (Alicante)

Por último, recordar que estas notificaciones serán las últimas que realicemos en papel, pasando a realizarlas en formato digital (telegram, página web o Facebook), para aportar nuestro granito de cuidar el medio ambiente.

(Las notificaciones pueden ser realizadas en papel para aquellos que lo soliciten en secretaria)

¡Muchas gracias, un saludo!

 

Benvolgudes famílies!

Informar-vos que aquesta setmana és «Setmana de la mobilitat Mundial pel Clima«.

Per la importància del tema, al CEIP Gasparot participarem en aquesta mobilització realitzant diferents activitats d’aula i de centre. Per això, us demanem la vostra col·laboració per al proper DIVENDRES 27 que tots i totes els alumnes vinguen amb samarreta VERDA.

A més aprofitem per informar-vos que el divendres 27 de setembre hi haurà una manifestació a Alacant:

Manifestació Global pel Clima

27 SEP a les 19:00 hores.

Plaça de la Muntanyeta (Alacant)

Finalment, recordar que aquestes notificacions seran les últimes que realitzem en paper, passant a realitzar-les en format digital (Telegram, pàgina web o Facebook), per aportar el nostre granet amb la cura del medi ambient.

(Les notificacions poden ser realitzades en paper per a aquells que ho sol·liciten a secretaria)

Moltes gràcies, una salutació!.

Reunió informativa i canals de difusió telemàtica.

A L’ATENCIÓ DELS PARES, MARES o TUTORS

Us convoquem a la reunió de pares, mares o tutors d’alumnes amb el mestre o la mestra del seu fill o filla, que tindrà lloc el proper dimarts 1 d’octubre:

  •       Educació infantil 4 i 5 anys: 15:00 hores.
  •       1r i 2n de primària: 16:00 hores.
  •       3r i 4t de primària: 16:00 hores.
  •       5é i 6é de primària: 15:00 hores.

Dimarts 8 d’octubre:

  • Educació infantil 3 anys: 15:00 hores.

Esperem la vostra assistència per considerar aquesta reunió molt important per l’educació del seu fill/ filla que necessita recolzament de pares i mestres. Es prega assistir sense menors, dins de les possibilitats de cada família. Moltes gràcies!!                                  

El tutor/a

A més aprofitem per informar que aquesta nota informativa serà l’última que realitzarem des del centre. Les properes notes informatives es realitzaran de forma telemàtica amb:

Aquesta mesura l’hem pres per intentar realitzar una utilització responsable del recursos naturals i contribuir a la cura del medi ambient. En el cas, que vulga / necessite seguir rebent la informació mitjançant el paper deu realitzar una sol·licitud a la secretaria del centre.

Salutacions,

La direcció

 

 

A LA ATENCIÓN DE PADRES, MADRES o TUTORES

Os convocamos a la reunión de padres, madres o tutores de alumnos y alumnas con los maestros y maestras de su hijo o hija, que tendrá lugar el próximo martes 1 de octubre:

  •         Educación infantil 4 y 5 años: 15.00 horas.
  •         1º y 2º de primaria: 16 horas.
  •         3º y 4º de primaria: 16 horas.
  •         5º y 6º de primaria: 15 horas.

Martes 8 de octubre:

  •         Educación infantil 3 años: 15.00 horas.

Esperamos vuestra asistencia por considerar esta reunión muy importante para la educación de su hijo / hija que necesita apoyo de padres y maestros. Se ruega la asistencia a la reunión sin menores, dentro de las posibilidades de cada familia. ¡Muchas gracias!

El tutor/a

 

Además aprovechamos para informar que esta nota informativa será la última que realizaremos desde el centro. Las próximas notas informativas se realizarán de forma telemática con:

Esta medida la hemos tomado para intentar realizar una utilización responsable de los recursos naturales y contribuir al cuidado del medio ambiente. En el caso, que quiera / necesite seguir recibiendo la información mediante el papel debe realizar una solicitud en la secretaría del centro.

Saludos,

La dirección

Nou canal de difusió CEIP GASPAROT en telegram

Aquest any des del CEIP Gasparot hem creat un nou canal de difusió perquè sempre estigues informat i informada de tot el que passa a l’escola.

Ací trobareu informació rellevant i útil per a les mares i pares, alumnes, mestres i tots els agents de la comunitat educativa: resolucions del DOGV, ordres, notificacions educatives de la GVA i/o del CEIP Gasparot… i altres qüestions relatives al funcionament diari del col·legi.

Uniu-vos a través de telegram!!

https://t.me/joinchat/AAAAAEnPdG2cSsXQJWNhAA

 

Este año desde el CEIP Gasparot hemos creado un nuevo canal de difusión para que no te pierdas ninguna de las novedades del cole.

Aquí encontraréis información relevante y útil para las madres y padres, alumnos y alumnas, maestros y maestras y todos los agentes de la comunidad educativa: resoluciones del DOGV, órdenes, notificaciones educativas de la GVA y/o del CEIP Gasparot… y otras cuestiones relativas al funcionamiento diario del colegio.

¡¡Uníos a través de telegram!!

https://t.me/joinchat/AAAAAEnPdG2cSsXQJWNhAA