Del 3 al 9 de juny boicot al plàstic.

El CEIP Gasparot ens unim al «boicot al plàstic» que es realitzarà la setmana vinent (del 3 al 9 de juny). És una iniciativa per boicotejar els aliments envasats amb plàstic, donat que es tracta d’un problema mediambiental greu que cal combatre.

La proposta, prèvia la conscienciació des del centre, els xiquets i les xiquetes porten els esmorzars dins de tuppers, sense utilitzar bosses de plàstic, paper film o d’alumini.

Encara que la duració del «boicot» siga d’una setmana, la intenció és continuar amb les mateixes mesures i que aquestes es consoliden durant tot el curs escolar.

La cura del món està a les nostres mans, per això, vos preguem la màxima col·laboració i feu el possible per a que aquesta conscienciació continue amb productes quotidians de casa.

Vos deixem varios enllaços de quin és la realitat🤔🤒

https://www.youtube.com/watch?v=kOYJSzpfipU

https://www.youtube.com/watch?v=WkWs2ljF904

Moltes gràcies! #perunmonsostenible

 

En el CEIP Gasparot nos unimos al «boicot al plástico» que se realizará la próxima semana (del 3 al 9 de junio). Se trata de una iniciativa para boicotear los alimentos envasados en plástico puesto que se trata de un problema medioambiental grave que debemos combatir.

La propuesta es, que previa concienciación desde el centro, los niños y niñas lleven sus almuerzos en tuppers, sin utilizar bolsas de plástico, papel film o de aluminio.

Aunque la duración del «boicot» sea de una semana, la intención es que esta costumbre persista y se consolide a lo largo del curso escolar.

El cuidado del medio ambiente está en nuestras manos. Por este motivo, agradecemos vuestra colaboración y deseamos que esto se extienda como costumbre en nuestras casas.

Os dejamos algunos enlaces sobre la realidad del problema 🤔🤒

 

https://www.youtube.com/watch?v=kOYJSzpfipU

https://www.youtube.com/watch?v=WkWs2ljF904

 

¡Muchas gracias! #PorUnMundoSostenible

 

Xarrada de prevenció del consum de noves tecnologies i conductes de risc al CEIP Gasparot

A fi de realitzar una prevenció primerenca en l’àmbit familiar esperem la vostra participació el proper dijous 23 de maig a les 14:00 hores al CEIP Gasparot.

La prevenció primerenca de conductes de risc en menors, és possible amb la participació de tots els responsables que ajuden al menor en el seu desenvolupament i maduració personal: família i escola de forma particular.

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, de la Regidoria de Benestar Social, es du a terme la Prevenció Primerenca, que assumixen el col.legis i IES públics del municipi on es pretén previndre l’ús i consum de drogues a l’etapa adolescent.

Vos esperem!

 

CHARLA DE PREVENCIÓN DEL CONSUMO DE NUEVAS TECNOLOGÍAS Y CONDUCTAS DE RIESGO EN EL CEIP GASPAROT

Con el fin de realizar una prevención temprana en el ámbito familiar esperamos vuestra participación el próximo jueves 23 de mayo a las 14:00 horas en el CEIP Gasparot.

La prevención temprana de conductas de riesgo en menores es posible con la participación de todos los responsables que ayudan al menor en su desarrollo y maduración personal: familia y escuela de forma particular.

Desde la Unidad de Prevención Comunitaria de Conductas Adictivas, de la Concejalia de Bienestar Social, se lleva a cabo la prevención temprana que asumen colegios e institutos del municipio, dónde se pretende prevenir el uso y consumo de drogas en la adolescencia.

¡Os esperamos!

Trobada d’escoles en Valencià 2019

Un any més el nostre cole tornarà a participar amb el tradicional «Pa, oli i xocolata». Aquest any la Trobada tindrà lloc el proper dissabte 11 de maig a Sella. T’esperem!

 

Un año más nuestro cole volverá a participar con el tradicional «Pa, oli i xocolata». Este año la Trobada tendrá lugar el próximo sábado 11 de mayo en Sella ¡Te esperamos!

 

 

Matrícula CEIP Gasparot 2019-2020

Ja està a disposició de les families la documentació per al procés de matriculació del proper curs 2019-2020.

Aquesta es pot recollir a la secretaria del centre o bé descarregar-la a continuació.

Període de matrícula del 9 al 17 de maig!!

 

Ya está a disposición de las familias la documentación necesaria para el proceso de matriculación del curso 2019/2020.

Pueden recogerla en la secretaría del centro, o bien descargarla a continuación.

Periodo de matricula ¡del 9 al 17 de mayo!

 

Descarga toda la información y documentación desde aquí: