Carnestoltes al CEIP Gasparot

Com tots sabeu, el carnestoltes és una barreja d’alegria, maquillatge, desfilades, en definitiva …disfresses. Aquest any la mar ens acompanyarà i envairan els carrers de la Malladeta. Durant els dies 25, 26 i 27 de febrer haurem de portar al col·legi les consignes que a continuació us indiquem i que anirem acumulant:

  • El dilluns 25: si un dia divertit volem passar un gorro de bany haurem de portar.
  • El dimarts 26: per una bona disfressa complementar, unes ulleres de busseig també hem de portar.
  • El dimecres 27: amb les consignes hem de continuar, un divertit banyador (damunt la roba) i un bon bany ja ens podem pegar.
  •  El dijous 28: el carnestoltes està apunt d’arribar i per a aquest dia de disfressa lliure ens podem disfressar.
  • El divendres 1, LA “MAR” DE CONTENTS ANEM A BALLAR!, al voltant de les 11:45 hores, cercavila pel voltant del centre. (*Itinerari Cercavila:  Av Marina Baixa, Carrer Beniardà, Paral·lela al Carrer Cervantes, Carrer La Nucia, Doctor Fleming, Av Altea i Av Marina Baixa.)

Els alumnes vendran vestits amb la roba que els toque baix de la disfressa.

La disfressa la portarem amb una bossa amb el nom i cognoms, si és possible també posarem el nom i cognoms a qualsevol lloc de la disfressa.

 

Como todos sabéis, el carnaval es una mezcla de alegría, maquillaje, desfiles, en definitiva… disfraces. Este año el mar nos acompañará e invadirán las calles de la Malladeta. Durante los días  25, 26 y 27 de febrero habrá que llevar al colegio las consignas que a continuación os indicamos e iremos acumulando.

  • El lunes 25: si un día divertido queremos pasar un gorro de baño tendremos que llevar.
  • El martes 26: para un buen disfraz complementar, unas gafas de buceo también tendremos que llevar.
  • El miércoles 27: con las consignas tendremos que continuar, un divertido bañador (encima de la ropa) y un buen baño ya nos podremos pegar.
  • El jueves 28: el carnaval está a punto de llegar y, para este día, de disfraz libre nos podemos disfrazar.
  • El viernes 1: “LA MAR DE CONTENTS” VAMOS A BAILAR!, alrededor de las 11:45 horas, pasacalles por los alrededores del centro. (*Itinerario desfile:  Av Marina Baixa, Calle Beniardà, Paralela al Calle Cervantes, Calle La Nucía, Doctor Fleming, Av Altea y Av Marina Baixa.)

Los alumnos vendrán vestidos con la ropa que les toque debajo del disfraz.

El disfraz lo traeremos en una bolsa con el nombre y apellidos, si es posible también lo pondremos en cualquier lugar del disfraz.

Inscripcions a la I Milla Escolar La Vila Joiosa

Ja estàn obertes les inscripcions a la I Milla Escolar La Vila Joiosa!

Al CEIP Gasparot, dissabte 2 de març, a partir de les 10.30 hores del matí. Menuts i majors gaudirem d’una cursa, al ritme que cadascú desitge, d’una distància d’1 milla.

Pot apuntar-se tothom, siga o no del cole del Gasparot. Qui correga s’emportarà un record i tindrà avituallament.

I en acabar les curses, classe de zumba!

Tota la informació de les categories, els horaris i les distàncies ací.

 

¡Ya están abiertas las inscripciones a la I Milla Escolar La Vila Joiosa!

En el CEIP Gasparot, el sábado 2 de marzo, a partir de las 10:30 de la mañana. Peques y mayores disfrutaremos de una carrera, al ritmo que cada uno quiera, de una distancia de una milla.

Puede apuntarse quien quiera, sea o no del cole Gasparot. El que corra se llevará un recuerdo y tendrá avituallamiento.

Y al finalizar las carreras, ¡máster class de zumba!

Toda la información sobre las categorías, los horarios y las distancias aquí.

La Trobada d’Escoles en Valencià tindrà lloc enguany l’11 de maig en Sella.

Els informem que el proper dissabte 11 de maig de 2019 es celebrarà la Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Baixa.

Aquest any es realitzarà a Sella. Pel matí serà el lliurament de premis del concurs “Sambori”, i per la vesprada els tallers. El nostre centre tornarà a participar amb el tradicional taller de “Pa, oli i xocolate”.

Com tots els anys, s’han confeccionat les samarretes que es podran adquirir al preu de 8 euros abans del dia 14 de febrer. Els/les interessats/des hauran de tornar emplenada la reserva junt amb els diners als tutors o tutores.

Les talles estan al centre. Si teniu dubte amb la talla, podeu passar a provar-les qualsevol dia de 14:15 hores fins a 14:45 hores preguntant a Isa V. i Àngela S. (excepte divendres).

Vos esperem!!

 

Les informamos que el próximo sábado 11 de mayo de 2019 se celebrará la Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Baixa.

Este año se celebrará en Sella. Por la mañana se realizará la entrega de premios del Concurso Sambori y por la tarde los talleres. Nuestro centro volverá a participar con el tradicional taller de “Pan, aceite y chocolate”.

Como todos los años, se han confeccionado las camisetas que se podrán adquirir al precio de 8 euros antes del 14 de febrero. Los interesados/as deberán devolver la reserva junto con el dinero a los tutores o tutoras.

Las tallas están en el centro. Si tienen alguna duda con ellas, pueden pasar a probárselas cualquier día de 14:15 a 14:45 horas preguntando por Ángela S. o Isa V. (excepto el viernes).

¡Os esperamos!

Primera milla escolar La Vila Joiosa

El AMPA del CEIP Gasparot organiza este año la PRIMERA MILLA ESCOLAR de Villajoyosa, evento en el que llevan trabajando desde hace unos meses y en el que quieren unir familia y deporte.

La carrera tendrá lugar el próximo sábado 2 de marzo de 2019. Habrá diferentes categorías en las que caben tod@s (incluido categoría Institutos y madres, padres y allegados). Al finalizar la carrera podremos disfrutar de una máster class popular de zumba. El evento está abierto a todo aquel o aquella que quiera venir, sea o no del CEIP Gasparot.

En breve publicaremos más información con horarios e inscripciones. Pero ya sabes, reserva el sábado 2 de marzo para pasar una buena mañana en el CEIP Gasparot.

 

L’AMPA del CEIP Gasparot organitza la PRIMERA MILLA ESCOLAR de La Vila Joiosa, esdeveniment en el qual estan treballant des de fa uns mesos i amb el qual volen unir famílies i esport.

La cursa tindrà lloc el proper dissabte 2 de març de 2019. Hi haurà diferents categories per a tothom (instituts i mares, pares i entorn). Al finalitzar la carrera podrem gaudir d’una màster class popular de zumba. L’esdeveniment està obert a tot aquell o aquella que vulga vindre, siga o no del CEIP Gasparot.

En breu publicarem més informació amb horaris i inscripcions. Però ja saps, reserva el dissabte 2 de març per a gaudir d’un divertit matí al CEIP Gasparot.