Proyecto innovación al CEIP Gasparot. Ajedrez en la escuela.

Como todos sabemos, al CEIP Gasparot, estamos participando en un Proyecto de Innovación de ajedrez a la escuela, impartido por Manuel Riquelme Valero.

Para complementar este proyecto el próximo martes, 29 de enero, a las 17.00 horas tendremos una conferencia para las familias, realizada por el psicólogo deportivo Alberto Muñoz. En ella, nos explicará la importancia del ajedrez dentro de la escuela y la educación de nuestras hij@s.

Nos gustaría remarcar  que el ajedrez está aprobado en el Parlamento para ser área obligatoria al sistema educativo, ya introducida en varias comunidades autónomas de España y en gran número de países por su relevancia transversal en la educación.

 

Com tots sabeu, al CEIP Gasparot, estem participant en un Projecte d’Innovació d’escacs a l’escola, impartit per Manuel Riquelme Valero.

Per a complementar aquest projecte el proper dimarts, 29 de gener, a les 17.00 hores tindrem una conferència per a les famílies pel psicòleg esportiu Alberto Muñoz on ens explicarà la importància dels escacs dins de l’escola i l’educació dels nostres fills i filles.

Ens agradaria remarcar  que els escacs està aprovat al Parlament per a ser àrea obligatòria al sistema educatiu, ja introduïda en vàries comunitats autònomes d’Espanya i en un gran nombre de països per la seva rellevància transversal de l’educació.

La Generalitat licita les obres per a la construcció del CEIP Gasparot

La Conselleria d’Educació ha publicat la licitació per a les obres de construcció del CEIP Gasparot de La Vila Joiosa. El 5 de febrer serà la data final per a la presentació d’ofertes.

Amb un plaç de 10 mesos d’ejecució el cost total de la licitació és de 5.926.436,58 euros.

El nou centre tindrà 6 aules d’Infantil, 12 aules de Primària, un menjador per a 350 comensals i gimnàs.

Per a veure la notícia completa fes clic ací.

 

La Conselleria de Educación ha publicado la licitación para las obras de construcción del CEIP Gasparot de La Vila Joiosa. El 5 de febrero será la fecha tope para la presentación de las ofertas.

Con un plazo de 10 meses de ejecución el coste total de la licitación es de 5.926.436,58 euros.

Este nuevo centro educativo contará con 6 aulas de educación infantil, 12 aulas de educación primaria, un comedor escolar para 350 comensales en dos turnos y gimnasio.

Para ver la noticia completa haz clic aquí.