Al Gasparot gaudim amb els escacs

Aquest curs hem iniciat al Gasparot un nou projecte educatiu, es tracta d’un projecte d’escacs implantat a tot el centre, no només a l’espai d’escacs de l’hora del pati.

El projecte pretén que els/les alumnes s’afavorisquen dels avantatges que té l’aprenentatge d’escacs a les escoles, com és la millora en matemàtiques i comprensió lectora, afavorix el desenvolupament de la inteligència i desenvolupa la capacitat per a prendre decisions i saber perdre, analitzant el perquè.

Un projecte que iniciem amb il.lusió i que els/les nostres alumnes segur que gaudiràn.

Més informació.

Este curso hemos iniciado en el Gasparot un nuevo proyecto educativo, se trata de un proyecto de ajedrez implantado en el centro, no sólo en la zona de ajedrez de la hora del patio.

El proyecto pretende de l@s alumn@s se beneficien de las ventajas que tiene el aprendizaje de ajedrez en los colegios, como puede ser la mejora en matemáticas y en comprensión lectora, favorece el desarrollo de la inteligencia y desarrolla la capacidad para tomar decisiones y saber perder, analizando el por qué.

Un proyecto que iniciamos con ilusión y que nuestr@s alumn@s seguro que disfrutarán.

Más información.

 

Jornada de portes obertes al CEIP Gasparot

Dimecres dia 12 d’abril, va tindre lloc, al nostre cole, la Jornada de portes obertes on els pares van poder conèixer el professorat, la metodologia de treball i les instal.lacions del centre.

Els alumnes van gaudir de la visita de les famílies preparant tallers de manualitats, representant les ambaixades (concurs que tan present tenen ara mateix) i cuinant mones de Pasqua. Va ser un matí molt divertit!

Com a cloenda els alumnes van fer un ball al pati de l’escola. Estàn fets uns grans artistes!

Moltes gràcies a tots els que ens acompanyareu! Desitgem que gaudireu de la jornada!

Veure fotos.

 

El pasado miércoles 12 de abril tuvo lugar, en nuestro cole, la Jornada de puertas abiertas en la que los padres pudieron conocer el profesorado, la metodología de trabajo y las instalaciones del centro.

L@s alumn@s disfrutaron de la visita de las familias preparando talleres de manualidades, representando las embajadas (concurso que tan presente tienen ahora mismo) y cocinando monas de Pascua. ¡Fue una mañana muy divertida!

Como clausura l@s alumn@s hicieron un baile en el patio de la escuela. ¡Están hech@s un@s artistas!

¡Muchas gracias a tod@s los que nos acompañasteis! ¡Esperamos que disfrutaseis la jornada! 

Ver fotos.

NOTA INFORMATIVA per als alumnes de 6é de Primària

Segons la Resolució del 29 de març de 2017, s’obri el termini per al canvi de modalitat lingüística a l’IES Marcos Zaragoza.

Per a realitzar el canvi de modalitat lingüística ha de sol·licitar l’ANNEX II a la secretaria del CEIP Gasparot, omplir-ho i entregar-ho a la secretaria de l’IES Marcos Zaragoza abans del 12 d’abril.

Descarregar Annex II.

 

Según la Resolución del 29 de marzo de 2017, se abre el plazo para el cambio de modalidad lingüística al IES Marcos Zaragoza.

Para realizar el cambio de modalidad lingüística se ha de solicitar el Anexo II a la secretaria del CEIP Gasparot, rellenarlo y entregarlo a la secretaría del IES Marcos Zaragoza antes del 12 de abril.

Descargar Anexo II.

Legionari romà al CEIP Gasparot

festum-alonis-ceip-gasparotLa setmana passada ens va visitar Sexto, un legionari romà de Vilamuseu.

Ens ha explicat que necessita organitzar una gran legió i ha vingut al CEIP GASPAROT per reclutar legionaris.

Ens ha fet passar diferents proves físiques i de salut, i per finalitzar Sexto i Rosa (Vilamuseu) ens han informat de les activitats que es realitzaran el proper 22 i 23 d’abril, en la VI Festum Alonis, que enguany serà a les Puntes del Moro i de les activitats prèvies que organitza Vilamuseu per fabricar la nostra pròpia gladius (espasa) i el nostre escutum (escut).

Ací et facilitem els enllaços:

VI FESTUM ALONIS 

VILA KIDS

 

La semana pasada nos visitó Sexto, un legionario romano de Vilamuseu.

Nos explicó que necesitan organizar una gran legión y ha venido al CEIP GASPAROT para reclutar legionarios.

Nos ha hecho diferentes pruebas físicas y de salud, y para finalizar Sexto y Rosa (Vilamuseu) nos han informado de las actividades que se realizarán el próximo 22 y 23 de abril, en la VI Festum Alonis, que este año será en la playa de Les Puntes del Moro y de las actividades previas que organiza Vilamuseu para fabricar su propia gladius (espada) y nuestro escutum (escudo).

Aquí te dejamos los enlaces con la información:

VI FESTUM ALONIS 

VILA KIDS