Representacions d’ambaixades del nostres alumnes

concurs-ambaixadors-ceip-gasparot-villajoyosa

Al llarg de la propera setmana els alumnes del CEIPGasparot, es convertiran en ambaixadors per un dia!

Nervis i por escènic de quedar-se en blanc són els temors més habituals dels nostres petits ambaixadors però de segur que quan entren a escena faran una representació genial.

Molts d’ells viuen les festes de Moros i Cristians amb il.lusió i coneixen la història de la nostra ciutat des de ben menuts, per això, poder participar al concurs d’ambaixadors és per a ells una gran aventura.

Les representacions tindran lloc a la Llar del pensionista. A continuació pots veure el cronograma de les mateixes. T’esperem!!

 

A lo largo de la próxima semana l@s alumn@s del CEIP Gasparot ¡se convertirán en embajadores por un día!

Nervios y miedo a quedarse en balnco son los temores más ahbituales de nuestros pequeñ@s embajadores pero seguro que en cuánto entren en escena harán una representación genial.

Muchos de ell@s viven las fiestas de Moros y Cristianos con ilusión y conocen la historia de nuestra ciudad desde bien pequeñ@s; por eso, poder participar en el concurso de embajadores es para ell@s una gran aventura.

Las representaciones tendrán lugar en la Llar del pensionista. A continuación puedes ver el cronograma de las mismas. ¡Te esperamos!

 

Coneixem l’entorn

La setmana passada els alumnes de tercer i quart van realitzar una activitat amb Pepe Santamaria en la que ens va mostrar la biodiversitat del nostre entorn aquàtic.

Durant el matí vam fer activitats escrites i jocs sensorials en els que identificavem cants d’ocells o esbrinar quins animals veiem amb l’ajuda del prismàtics.

Una activitat que els apropa a la natura i permet fer que valoren la importància de cuidar el nostre entorn.

La pasada semana nuestr@s alumn@s de tercero y cuarto realizaron una actividad con Pepe Santamaria en la cuál pudieron aprender mucho acerca de la biodiversidad de nuestro entorno acuático.
 
Durante la mañana realizaron actividades escritas y juegos sensoriales en los que identificaban cantos de pájaros o debían encontrar animales mirando a través de unos prismáticos. 
 
Una actividad que los acerca a la naturaleza y les permite valorar la importancia de cuidar nuestro entorno.
05_v1

www.ulladesnaturals.com

Tallers per als alumnes durant l’esplai

A l’hora del pati, els nostres alumnes, conten amb una varietat d’ espais al centre on fem tallers de diferent tipus:

• Jocs de taula
• Taller d’escacs
• Biblioteca de pati
• Taller d’ ambaixades

Aquestes activitats conformen un complement perfecte a l’educació al llarg del curs ja que en aquests tallers els alumnes que ho desitgen poden realitzar un altre tipus d’activitat mentre aprenen i es diverteixen amb els companys.

A la hora del patio nuestr@s alumn@s cuentan con una variedad de espacios en el centro en los que realizamos talleres de diferentes tipos:

  • Juegos de mesa
  • Taller de ajedrez
  • Biblioteca de patio
  • Taller de embajadas

Estas actividades conforman un complemento perfecto en la educación a lo largo del curso puesto que en estos talleres l@s alumn@s que lo desean pueden realizar otro tipo de actividad mientras aprenden y se divierten con sus compañer@s. 

video-espais-al-gasparot