Lip dub del CEIP Gasparot amb motiu del Dia de la Pau

El dijous 2 de febrer vam celebrar al CEIP Gasparot el Dia de la Pau, coincidint també amb la celebració de Sant Blai. Una de les activitats principals va ser la preparació d’aquest lip dub divertit i molt especial.

Els alumnes no sols van gaudir amb els preparatius del vídeo, també van participar i disfrutar amb altres activitats que es realitzaren amb motiu d’aquests dies.

Implicació, treball en equip, concienciació i solidaritat van ser els valors que es van transmetre als alumnes amb la participació en aquestes activitats.

Un gran dia!

 

El jueves 2 de febrero celebramos al CEIP Gasparot el Día de la Paz, coincidiendo con la celebración de Sant Blai. Una de las actividades principales fue la preparación de este lip dub divertido y muy especial.

Los alumnos disfrutaron con los preparativos del vídeo y también participaron y se divirtieron con otras actividades que se realizaron con motivo de estos días.

Implicación, trabajo en equipo, concienciación y solidaridad son los valores que se transmitieron a l@s alumn@s con la participación en estas actividades.

¡Un gran día!

dia-de-la-pau-ceip-gasparot