Festa del 9 d’octubre al CEIP Gasparot

#LaNostraCultura
#Festa 9’doctubre

El proper, dimarts, 8 d’octubre celebrarem al Gasparot la festa del 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, amb la temàtica d'»Antics oficis de La Vila».
Amb aquest motiu treballarem diferents tallers d’oficis o tradicions antigues: mariners, el camp, xarxeres, ball tradicional i xocolater.
Tendrem la sort que ens acompanyaran persones amb gran experiència de cada ofici.
D’aquesta manera pretenem que aquestos oficis no queden en l’oblit i pugam recordar i aprendre el seu vocabulari.

Per a tal esdeveniment preguem que els alumnes i les alumnes vinguen amb un mocador «viler» (símbol de l’època).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

#NuestraCultura
#Fiesta9deOctubre

El próximo, martes, 8 de octubre celebraremos al Gasparot la fiesta del 9 de octubre, día de la Comunidad Valenciana, con la temática de «Antiguos oficios de La Vila».
Con este motivo trabajaremos diferentes talleres de oficios o tradiciones antiguas: marineros, el campo, xarxeres, baile tradicional y chocolatero.
Tendremos la suerte que nos acompañarán personas con gran experiencia de cada oficio.
De este modo pretendemos que estos oficios no queden en el olvido y podamos recordar y aprender su vocabulario.

Para tal acontecimiento rogamos que los alumnos y las alumnas vengan con un pañuelo «vilero» (símbolo de la época).

¡Muchas gracias por vuestra colaboración!

 

Semana de la movilidad Mundial por el Clima en el CEIP Gasparot

¡Queridas familias!

Informaros que esta semana es “Semana de la movilidad Mundial por el Clima”.

Por la importancia del tema, en el CEIP Gasparot vamos a participar en esta movilización realizando diferentes actividades de aula y de centro. Por ello, os pedimos vuestra colaboración para el próximo VIERNES 27 que todos y todas los alumnos venga con camiseta VERDE.

Además aprovechamos para informaros que el viernes 27 de septiembre habrá una manifestación en Alicante:

Manifestación Global por el Clima

27 SEP a las 19:00 horas.

Plaça de la Muntanyeta (Alicante)

Por último, recordar que estas notificaciones serán las últimas que realicemos en papel, pasando a realizarlas en formato digital (telegram, página web o Facebook), para aportar nuestro granito de cuidar el medio ambiente.

(Las notificaciones pueden ser realizadas en papel para aquellos que lo soliciten en secretaria)

¡Muchas gracias, un saludo!

 

Benvolgudes famílies!

Informar-vos que aquesta setmana és «Setmana de la mobilitat Mundial pel Clima«.

Per la importància del tema, al CEIP Gasparot participarem en aquesta mobilització realitzant diferents activitats d’aula i de centre. Per això, us demanem la vostra col·laboració per al proper DIVENDRES 27 que tots i totes els alumnes vinguen amb samarreta VERDA.

A més aprofitem per informar-vos que el divendres 27 de setembre hi haurà una manifestació a Alacant:

Manifestació Global pel Clima

27 SEP a les 19:00 hores.

Plaça de la Muntanyeta (Alacant)

Finalment, recordar que aquestes notificacions seran les últimes que realitzem en paper, passant a realitzar-les en format digital (Telegram, pàgina web o Facebook), per aportar el nostre granet amb la cura del medi ambient.

(Les notificacions poden ser realitzades en paper per a aquells que ho sol·liciten a secretaria)

Moltes gràcies, una salutació!.

Reunió informativa i canals de difusió telemàtica.

A L’ATENCIÓ DELS PARES, MARES o TUTORS

Us convoquem a la reunió de pares, mares o tutors d’alumnes amb el mestre o la mestra del seu fill o filla, que tindrà lloc el proper dimarts 1 d’octubre:

  •       Educació infantil 4 i 5 anys: 15:00 hores.
  •       1r i 2n de primària: 16:00 hores.
  •       3r i 4t de primària: 16:00 hores.
  •       5é i 6é de primària: 15:00 hores.

Dimarts 8 d’octubre:

  • Educació infantil 3 anys: 15:00 hores.

Esperem la vostra assistència per considerar aquesta reunió molt important per l’educació del seu fill/ filla que necessita recolzament de pares i mestres. Es prega assistir sense menors, dins de les possibilitats de cada família. Moltes gràcies!!                                  

El tutor/a

A més aprofitem per informar que aquesta nota informativa serà l’última que realitzarem des del centre. Les properes notes informatives es realitzaran de forma telemàtica amb:

Aquesta mesura l’hem pres per intentar realitzar una utilització responsable del recursos naturals i contribuir a la cura del medi ambient. En el cas, que vulga / necessite seguir rebent la informació mitjançant el paper deu realitzar una sol·licitud a la secretaria del centre.

Salutacions,

La direcció

 

 

A LA ATENCIÓN DE PADRES, MADRES o TUTORES

Os convocamos a la reunión de padres, madres o tutores de alumnos y alumnas con los maestros y maestras de su hijo o hija, que tendrá lugar el próximo martes 1 de octubre:

  •         Educación infantil 4 y 5 años: 15.00 horas.
  •         1º y 2º de primaria: 16 horas.
  •         3º y 4º de primaria: 16 horas.
  •         5º y 6º de primaria: 15 horas.

Martes 8 de octubre:

  •         Educación infantil 3 años: 15.00 horas.

Esperamos vuestra asistencia por considerar esta reunión muy importante para la educación de su hijo / hija que necesita apoyo de padres y maestros. Se ruega la asistencia a la reunión sin menores, dentro de las posibilidades de cada familia. ¡Muchas gracias!

El tutor/a

 

Además aprovechamos para informar que esta nota informativa será la última que realizaremos desde el centro. Las próximas notas informativas se realizarán de forma telemática con:

Esta medida la hemos tomado para intentar realizar una utilización responsable de los recursos naturales y contribuir al cuidado del medio ambiente. En el caso, que quiera / necesite seguir recibiendo la información mediante el papel debe realizar una solicitud en la secretaría del centro.

Saludos,

La dirección

Nou canal de difusió CEIP GASPAROT en telegram

Aquest any des del CEIP Gasparot hem creat un nou canal de difusió perquè sempre estigues informat i informada de tot el que passa a l’escola.

Ací trobareu informació rellevant i útil per a les mares i pares, alumnes, mestres i tots els agents de la comunitat educativa: resolucions del DOGV, ordres, notificacions educatives de la GVA i/o del CEIP Gasparot… i altres qüestions relatives al funcionament diari del col·legi.

Uniu-vos a través de telegram!!

https://t.me/joinchat/AAAAAEnPdG2cSsXQJWNhAA

 

Este año desde el CEIP Gasparot hemos creado un nuevo canal de difusión para que no te pierdas ninguna de las novedades del cole.

Aquí encontraréis información relevante y útil para las madres y padres, alumnos y alumnas, maestros y maestras y todos los agentes de la comunidad educativa: resoluciones del DOGV, órdenes, notificaciones educativas de la GVA y/o del CEIP Gasparot… y otras cuestiones relativas al funcionamiento diario del colegio.

¡¡Uníos a través de telegram!!

https://t.me/joinchat/AAAAAEnPdG2cSsXQJWNhAA

Ajudes transport i menjador 2019/20

Ja està disponible la informació relativa a menjador i transport per al proper curs 2019/20.

Ajudes menjador. Descarregar arxiu ací.
Transport. Descarregar arxiu ací.

——————————————-

Ya está disponible toda la información relativa a comedor y transporte para el próximo curso 2019/20.

Ayudas comedor. Descarga el archivo aquí.
Transporte. Descarga el archivo aquí.

CEIP Gasparot.

Información sobre la tramitación del banco de libros 2019/20

Os informamos que la tramitación del banco de libros 2019/2020 se ha puesto en funcionamiento.

Información que debemos conocer:

– Alumn@s de 5 años infantil recibirán un cheque de 160 euros si previamente realizan la solicitud (aplicación todavía no está activa, les informaremos).

– Alumn@s de 1º a 6º de primaria que participaron en el curso 2018/2019, vuelven a participar automáticamente. Solo deberán devolver el lote de libros el lunes 17 y martes 18 de junio a las 13.00 horas, con documentación de devolución rellenada y firmada. En caso de no poder devolver los libros el padre, madre o tutor legal se podrá realizar una autorización con la fotocopia del DNI. No podrán ser l@s alumn@s los que devuelvan el lote de libros.

– L@s alumn@s de 1º y 2º de momento no devuelven los libros hasta que salga la normativa.

– L@s alumn@s que quieran participar por primera vez deberán realizar la solicitud. https://www.gva.es/inicio/procedimientos?id_proc=18094 del 13 al 18 de junio. Una vez realizada la solicitud se entregará junto con el lote de libros a cada tutor/a los días 17 y 18 de junio de 13 a 14 horas.

 

Us informem que la tramitació de la xarxa de llibres 2019/2020 s’ha posat en funcionament.

Informació que hem de conéixer:

– Alumnes de 5 anys infantil rebran un xec de 160 euros si prèviament realitzen la sol·licitud (aplicació encara no està activa, els informarem).

– Alumnes de 1r a 6é de primària que van participar en el curs 2018/2019, tornen a participar automàticament. Només hauran de retornar el lot de llibres el dilluns 17 i dimarts 18 de juny a les 13.00 hores, amb documentació de devolució emplenada i signada. En cas de no poder retornar els llibres el pare, mare o tutor legal es podrà realitzar una autorització amb la fotocòpia del DNI. No podran ser els alumnes els que retornen el lot de llibres.

– Els alumnes de 1r i 2n de moment no retornen els llibres fins que isca la normativa. 

– Els alumnes que vulguen participar per primera vegada hauran de realitzar la sol·licitud. https://www.gva.es/inicio/procedimientos?id_proc=18094 del 13 al 18 de juny. Una vegada realitzada la sol·licitud s’entregarà juntament amb el lot de llibres a cada tutor/a els dies 17 i 18 de juny de 13 a 14 hores

Xarxa llibres 2019/20

Los alumnos y alumnas que quieran participar por primera vez en el Programa del Banco de Libros deberán rellenar la solicitud en la página

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18094

del 13 al 18 de junio. Una vez obtenida la solicitud se entregará junto al lote de libros a cada tutor/a los días 17 y 18 de junio de 13 a 14 horas. 

Además, el centro pone a disposición la sala de informática para las familias que no puedan realizar la solicitud para participar en el Banco de libros. Durante los días 17 y 18 de junio con horario de 13 a 14 horas.

Festival fi de curs: la mar, un lloc divertit.

Dimecres 19 de juny a les 18.30 hores realitzarem el tradicional festival de fi de curs, aquest any dedicat a la mar i amb el títol «La mar: un lloc divertit!».

Per al festival  a cada família disposarà d’1 invitació amb el dibuix guanyador del concurs del col·le, que ha sigut Natalia de 5é B, des d’ací li donem l’enhorabona!

A més cada família disposarà de dues entrades, excepte les famílies dels graduats, infantil 5 anys i sisé, que tindran 4 entrades.

Finalment, hem facilitat una fulla informativa amb els diferents detalls que és important conéixer.

(Tot açò, en cas de germans al centre, se li entregarà al germà major, excepte als germans en 5 anys infantil que se’ls donarà a aquests per ser graduats)

Moltes gràcies per tot i que comence l’espectacle! 📢🎬

 

 

El próximo miércoles 19 de junio a las 18:30 horas realizaremos el tradicional festival de fin de curso, este año dedicado al mar y con el título «La mar: un lloc divertit!».

Para el festival cada familia dispondrá de 1 invitación con el dibujo ganador del concurso del cole, que ha sido Natalia de 5º B, desde aquí le damos la ¡enhorabuena!

Además cada familia dispondrá de dos entradas, excepto las familias de los graduados, infantil 5 años y sexto, que tendrán 4 entradas.

Por último, hemos facilitado una hoja informativa con los diferentes detalles que es importante conocer.

(Todo esto, en caso de herman@s en el centro, se le entregará al herman@ mayor, excepto a los herman@s de 5 años infantil que se les dará a ell@s por ser graduados).

 

¡Muchas gracias por todo y que empiece el espectáculo! 📢🎬