Ajudes menjador, transport i xarxa llibres 2018/19

Ja està disponible la informació relativa a menjador, transport i xarxa llibres per al proper curs 2018/19.

——————————————-

Ya está disponible toda la información relativa a comedor, transporte y “xarxa llibres” para el próximo curso 2018/19.

Procés de matriculació per al proper curs 2018-2019

Ja està a disposició de les families la documentació per al procés de matriculació del proper curs 2018-2019.

Aquesta es pot recollir a la secretaria del centre o bé descarregar-la a continuació.

Si ho prefereixen, també poden fer els tràmits telemàticament des de la pàgina de Conselleria d’Educació (admissió alumnat).

Període de matrícula del 17 al 24 de maig!!

 

Ya está a disposición de las familias la documentación necesaria para el proceso de matriculación del curso 2018/2019.

Pueden recogerla en la secretaría del centro, o bien descargarla a continuación.

Si lo prefieren, también se puede realizar de manera telemática desde la página de Conselleria de Educación (admisión alumnado).

Periodo de matricula ¡del 17 al 24 de mayo!

 

Portada del Dossier

Documentació Curs 2018-2019

Jornada de puertas abiertas y Fiesta 10º Aniversario

Los próximos días, martes 27 y miércoles 28 de marzo, celebraremos en el CEIP Gasparot unas Jornadas de Puertas abiertas.

El martes 27, de 12:30 a 13:30, será la primera jornada de puertas abiertas en la que los padres y madres de nuestr@s alumn@s y todas las familias que lo deseen pueden venir a conocer nuestro centro, la metodología con la que trabajamos, el profesorado y nuestras instalaciones.

A lo largo de la jornada tendrán lugar talleres en las aulas y diversas actividades lúdicas para que tanto grandes como peueñ@s disfruten de una jornada en familia.

El miércoles 28 celebraremos nuestra fiesta del 10º aniversario en la que estamos tod@s invitad@s, alumn@s, familias, antigu@s alumn@s y futuros alumn@s. Será de 11:30 a 13:30 horas.

¡Te esperamos!

 

El proper dimarts 20 de març celebrarem al CEIP Gasparot una Jornada de Portes Obertes a la qual poden assistir els pares i mares dels alumnes del centre o totes aquelles famílies que ho desitgen per tal de conéixer el centre, la metodología de treball, el professorat i les nostres instal.lacions.

Al llarg del matí tindràn lloc diversos tallers i activitats lúdiques per a que tant els grans com els xicotets gaudeixquen d’una jornada en família.

Dimecres 28 serà la nostra festa d’aniversari on estem tots i totes convidats, alumnes, famílies, antics alumnes i futurs alumnes. Serà de 11:30 a 13:30 hores.

T’esperem!!

Xarrada dirigida a pares i mares: ‘Riesgos asociados a Internet y a las nuevas tecnologías’

La Consellería d’ Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana, mitjançant el Plà Director i de la Conselleria d’Educació en aplicació del Plà de Prevenció de la Violència i promoció de la Convivència, posen a disposició de la comunitat escolar accions coordinades de prevenció de la violència escolar.

Aquestes accions de prevenció i formació consisteixen en tallers i xarrades informatives, per part del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil, de la Policia local i altres professionals de la comunitat educativa i van destinades als alumnes, a les famílies i proessionals dels centres educatius.

La temàtica es:

  • “Riesgos asociados a Internet y a las nuevas tecnologías”

Per aquest motiu el proper dimarts 6 de març de 2018 tindrà lloc una xarrada per part dels especialistes del cos de la Guàrdia Civil per a pares i mares que estiguen interessats en assitir a les 15:00 hores.

La Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte y la Delegación del Gobierno en la Comunidad Valenciana, a través del Plan Director y de la Conselleria de Educación en aplicación del Plan de Prevención de la Violencia y promoción de la Convivencia, ponen a disposición de la comunidad escolar acciones coordinadas de prevención de la violencia escolar.

Estas acciones de prevención y formación consisten en talleres y charlas informativas, por parte del Cuerpo Nacional de Policía y de la Guardia Civil, de las Policías locales y otros profesionales de la comunidad educativa y van dirigidas al alumnado, a las familias y profesionales de los centros educativos.

La temática es:

  • Riesgos asociados a Internet y a las nuevas tecnologías

Por ello el próximo martes 6 de marzo de 2018 tendrá lugar una charla por parte de especialistas del cuerpo de la Guardia Civil para los padres y madres que quieran asistir a las 15 horas.

19 de maig, Trobada d’escoles en Valencià.

Els informem que el proper dissabte 19 de maig de 2018 es celebrarà la Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Baixa. Aquest any es realitzarà a Polop de la Marina.

Com tots els anys, s’han confeccionat les samarretes que podreu adquirir al preu de 8 euros abans del dia 20 de febrer.

Els/les interessats/des hauran de tornar emplenada la reserva junt amb els 8 euros a les tutores.

 

Les talles estan al centre. Si teniu dubte amb la talla, podeu passar a provar-les qualsevol dia de 14:15 hores fins a 14:45 hores preguntant als/les tutor/es (excepte divendres).

Les informamos que el próximo sábado 19 de mayo de 2018 se celebrará la Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Baixa. Este año se celebrará en Polop de La Marina.

Como todos los años, se han confeccionado las camisetas que podréis adquirir al precio de 8 euros antes del 20 de febrero.

Los interesados/as deberán devolver la reserva junto a los 8 euros a las tutoras.

Las tallas están en el centro. Si tienen alguna duda con ellas, puede pasar a probárselas cualquier día de 14:15 a 14:45 horas preguntando a las tutoras (excepto el viernes).

Carnestoltes 2018

Com tots sabeu, el carnestoltes és una barreja d’alegria, maquillatge, desfilades, en definitiva …disfresses!!

Aquest any la diversitat musical ens acompanyarà i envairan els carrers de la Malladeta.

Durant els dies 5, 6, 7 i 8 de febrer haureu de portar al col.legi les consignes que a continuació us indiquem i que anireu acumulant:

El dilluns un collar hauràs de portar si no et vols enfarinar.
El dimarts alguna cosa al cap original, però no et poses un davantal.
El dimecres vendràs maquillat i molt guap@ hauràs quedat.
El dijous lliure es pots disfressar.
El divendres al voltant de les 11:30 hores, cercavila pel voltant del centre. LA MÚSICA ÉS ALEGRIA!

Como todos sabéis, el carnaval es una mezcla de alegría, maquillaje, desfiles, en definitiva… ¡disfraces!

Este año la diversidad musical nos acompañará e invadirán las calles de la Malladeta.

Durante los días 5, 6, 7 y 8 de febrero habrá que llevar al colegio las consignas que a continuación os indicamos e iremos acumulando.

“El dilluns un collar hauràs de portar si no et vols enfarinar.
El dimarts alguna cosa al cap original, però no et poses un davantal.
El dimecres vendràs maquillat i molt guap@ hauràs quedat.
El dijous lliure es pots disfressar.
El divendres al voltant de les 11:30 hores, cercavila pel voltant del centre. LA MÚSICA ÉS ALEGRIA!”

Rei Carnestoltes 2018

*Itinerari desfile: Av Marina Baixa, Carrer Beniardà, Paral.lela al Carrer Cervantes, Carrer La Nucia, Doctor Fleming, Av Altea i Av Marina Baixa.

Mercat solidari al Gasparot

Un any més, al nostre cole, tindrà lloc el Mercat solidari de Nadal on convidem a famílies i amics a vindre a passar una bona estona.

Enguany el mercat serà el dimecres 20 de desembre de 10.30 a 13.00 hores.

Al llarg del matí podrem gaudir de nadales, d’un esmorzaret típic i, sobretot, de la companyia de la resta de families que ens visiten.

Els diners recaudats aniràn destinats íntegrament a AHEDYSIA

T’esperem!!

Un año más, en nuestro cole, tendrá lugar el Mercado solidario de Navidad al cuál invitamos a las familias y amigos a compartir con nosotros un buen ratito.

Este año el mercado será el miércoles 20 de diciembre de 10.30 a 13.00 horas.

A lo largo de la mañana podremos disfrutar de villancicos, un almuerzo típico y, sobretodo, de la compañía del resto de familias que nos visiten.

El dinero recaudado será destinado íntegramente a AHEDYSIA

¡Te esperamos! 

 

El AMPA del CEIP Gasparot organitza interessants activitats extraescolars

 

Aquest curs 2017/18 el AMPA del CEIP Gasparot ofereix interessants activitats continuades com el taller de robótica (per a Infantil i Primària) en el qual els/les alumnes aprenen robótica per mitjà de construccions lego, una manera molt particular i divertida d’aprendre. Per un altre lloc, els/les alumnes poden entrenar a futbol i participar a la lliga escolar.

A més, el AMPA del CEIP Gasparot ofereix anglés infantil, escola matinera i taller d’art.

T’apuntes?

Este curso 2017/18 el AMPA del CEIP Gasparot oferta interesantes actividades continuadas como el taller de robótica (para Infantil y para Primaria) en el que l@s pequeñ@s aprenderán robótica a través de lego construcciones, una manera muy particular y divertida de aprender. Por otro lado, l@s alumn@s de Primaria pueden entrenar a fútbol y participar en la liga escolar.

Además, el AMPA del CEIP Gasparot cuenta con inglés infantil, “escola matinera” y taller de arte.

¿te apuntas?

 

 

Xarxa llibres 2017/18 amplia plaç de participació fins el 29 de setembre

Les famílies que desitgen participar al programa de xarxa llibres per primera vegada i ser beneficiaries han de sol·licitar-ho, d’acord amb el model de sol·licitud electrònica que apareix a la web de Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i a la sede electrònica de la Generalitat https://sede.gva.es

Les sol·licituds de nova participació es presentaran al centre on es trobe matricul.lat l’alumne, fins el 20 de juny de 2017 (plaç ampliat fins el 29 de setembre).

Els alumnes participants al banc de llibres durant el curs 2016/17 no hauran de presentar sol·licitud alguna per a ser participant al banc de llibres 2017/18, permaneixent inscrits excepte si sol·licita la renúncia.

En cas de renúncia ho haurà de fer mitjançant la sol·licitud per a tal efecte al moment de l’entrega de llibres. Aquesta renúncia no eximeix l’obligació de tornar el llibres deixats en préstec.

Qualsevol dubte en secretaria.

 

Las familias que quieran participar en el programa de banco de libros por primera vez y ser beneficiarias deberán solicitarlo, de acuerdo con el modelo de solicitud electrónica que consta en la página web de la Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte y en la sede electrónica de la Generalitat https://sede.gva.es 

Las solicitudes de nueva participación se presentarán en el centro donde se encuentre matriculado el alumnado, hasta el 20 de junio de 2017 (plazo ampliado hasta el 29 de septiembre).

El alumnado participante en el programa de banco de libros durante el curso 2016-2017 no deberá presentar ninguna solicitud para ser participante en el banco de libros 2017-2018, ya que esta condición se mantiene, excepto si ejerce su derecho de renuncia.

En caso de renuncia, lo deberá hacer de manera explícita mediante la solicitud habilitada a tal efecto en el momento de la entrega de los libros. Esta renuncia no les eximirá de la obligación de devolver los libros dejados en préstamo.

Ante cualquier inquietud no duden en pasar por secretaria.

Matriculació Curs Escolar 2017-2018

Tenen a la seva disposició la documentació per al procés de matriculació del proper curs 2017-2018. Pot recollir-la a la secretaria del centre o bé descarregar-la a continuació.

Si ho prefereixes, també pot fer els tràmits telemàticament des de la pàgina de Conselleria d’Educació (admissió alumnat).

 

Tienen a su disposición la documentación necesaria para el proceso de matriculación del Curso 2017/2018. Puede recogerla en la secretaría del centro, o bien descargarla a continuación.

Si lo prefiere, también se puede realizar de manera telemática desde la página de Consellería de Educación (admisión alumnado).

 

Documentació Curs 2017-18